OneRepublic-in-Dubai
11. feb
Kulturni izbor · glasba

Že desetletje nas fantje One Republic razveseljujejo s svojo glasbo. Tokrat bodo nastopili čisto blizu nas, natančneje v Italiji.

Gran Teatro Geox
Kupi
Cena aranžmaja: 64,99 evra.

Ameriška skupina je leta 2003 opozorila nase kot skupina brez astopništva preko Myspace-a. Ostalo je zgodovina. Ostaja pa dejstvo, da so fantje v desetletju svojega ustvarjanja napisali kar nekja uspešnic, ki jih prepeva tako mlado kot staro na različnih kontinentih. Tako je uspešnica Apologize, ki jo je remiksal Timbaland postala uspešnica leta, ki je pokazala, da fantje mislijo resno. Stop And Stare je njihov naskok na lestvice zgolj utrdila. Lanskega marca so izdali svoj tretji studijski album in mu nadeli ime Native. Trenutna uspešnica, ki jo slišimo na vseh radijskih postajah je Counting Stars. Z novim albumom so krenili na turnejo in nam najbližje bodo nastopili v Padovi. Slišali bomo njihove nove uspešnice, a tudi starih ne bo manjkalo. Vsekakor poskrbijo za odlično počutje na svojih koncertih, kjer se neredkoma ljudje toliko sprostijo, da na vse grlo prepevajo njihove uspešnice.

cover_Tessela 8. februar, 2014 Bikofe predstavlja: TESSELA (PolyKicks, R&S; UK) Zmelkoow 8. februar, 2014 Zmelkoow na turneji z bleščečimi klasikami 8. februar, 2014 Depeche Mode na Dunaju Ellie Goulding 7. februar, 2014 Nepremagljiva Ellie Goulding zažiga tudi čez mejo · ·