Ustvarjalci za govorečim mačkom Tomom mladim talentom ponujajo priložnost, da se izkažejo.
3. jul
V zraku · tehnologija

Ekipa2, hčerinsko podjetje globalno znanega podjetja Outfit7, ki je svetu dalo blagovno znamko Talking Tom and Friends, prireja strokovno delavnico Summer Camp, ki se bo odvijala v Ljubljani med 3. in 17. julijem 2015. Na njej bodo iskali mlade kreativne talente na področju razvoja iger in aplikacij ter jim ponudili možnost kasnejše zaposlitve v podjetju. Če imate kreativno žilico in vas zanima digitalno kreiranje le pohitite s prijavo, saj se rok izteče 25. maja 2015.

do
Ljubljana
Outfit7
Brezplačno

Outfit7, ki se je proslavil z igro za mobilne naprave Govoreči maček Tom, na poletni strokovni delavnici Summer Camp v Ljubljani prireja ”bitko talentov”, kjer želijo izluščiti mlade talente s področja razvoja iger in aplikacij. 14-dnevni brezplačni kamp bo gostila slovenska podružnica podjetja, Ekipa2, nanj pa bo povabljenih 14 najboljših posameznikov, ki jih bodo izbrali na podlagi prijav, ki morajo na njihov naslov prispeti do 25. maja 2015.

PREBERITE ŠE: Japonski izum: Yumo Neko, maček robot

Skozi sito bodo šli tisti z izkušnjami s področja razvoja mobilnih aplikacij, Unity3D, zalednih sistemov ter specialisti za razvoj mobilnih iger in oblikovanja (2D, 3D, ilustracije, animacije), ki razmišljajo zunaj ustaljenih okvirov. Pod budnim očesom hišnih strokovnjakov svetovnega renomeja bodo nato v dveh skupinah razvijali prototipe iger, od ideje do končne izvedbe.

Windows 10 21. januar, 2015 Microsoft konferenca: Kaj prinašajo Windowsi 10? #v živo ·