Ponovno se nam obeta en krasen vikend v družbi odličnega piva in burgerjev.
9. apr
V zraku · dan za

Mljask, mljask. V mesto se vrača, prvič letos in že petič zapovrstjo, festival igrivega dvojca – piva in burgerja. V soboto in nedeljo, 9. in 10. aprila, na Pogačarjev trg ponovno prihaja največji festival pri nas, kjer častimo ta dva več kot priljubljena kulinarična partnerja – Pivo & Burger Fest.

do
Pogačarjev trg, Ljubljana
Odprta kuhna
brezplačno
Dogodek na Facebooku

Drugi konec tedna v aprilu bo Pivo & Burger Fest najživahnejši trg v Ljubljani že petič po vrsti spremenil v “okuševalnico” slovenskih in uvoženih piv ter gurmanskih burgerjev. Te boste lahko okušali v najrazličnejših velikostih in oblikah – od klasičnih do nekoliko ekstravagantnejših interpretacij. Spet bo moč raziskovati okuse in najboljše gastronomske kombinacije ter se v sproščenem duhu družiti s slovenskimi pivovarji, pivnicami, uvozniki najkakovostnejših pivovarskih znamk, distributerji piva in specialisti gurmanskih burgerjev iz celotne Slovenije. Organizatorji obljubljajo, da se bo za sladokusce našlo tudi kaj sladkega.

PREBERITE ŠE: Odprta kuhna 2016: na Pogačarjev trg se vrača 25. marca

Se vidimo na Pogačarjevem trgu!

Panda 30 let 7. april, 2016 Stoletni ples – Panda: koncert ob 30-letnici kempinski-s0f-2016 7. april, 2016 SOF 2016: 25. Slovenski oglaševalski festival na novi lokaciji Natočite si vodo s pomočjo misli 5. april, 2016 V Ljubljani si lahko vodo s pitnika natočite s pomočjo misli! Barvno rolanje na Bledu 4. april, 2016 Barvno rolanje na Bledu ·