Pivo & Burger Fest
11. apr
V zraku · dan za

Drugi vikend v aprilu bo Pogačarjev trg v Ljubljani ponovno gostil priljubljeni kulinarični dogodek Pivo & Burger Fest, s pivom in burgerji v glavnih vlogah.

do
Pogačarjev trg, Ljubljana
Odprta kuhna
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

11. in 12. aprila se bo center prestolnice med 11. in 23. uro spremenil v okuševalnico slovenskih in uvoženih piv ter gurmanskih burgerjev vseh tipov, velikosti in oblik. Na Pogačarjevem trgu nas bo na meniju pričakala tako “čista burger klasika” kot tudi številne izvirne inovacije, ki presegajo skop opis, da je burger le jed s kruhom, mletim mesom in zelenjavno prilogo. Ob gurmanskih burgerjih bomo srkali osvežilno pivo tujih in domačih pivovarjev, katerih število zaradi priljubljenosti piva z vsakim letom pridno narašča.

P.S.: Minister za zdravje opozarja: pitje alkohola lahko škoduje zdravju.

Svetovni dan zdravja 7. april, 2015 7. april – Svetovni dan zdravja bo v znamenju varnosti hrane Luža 4. april, 2015 Deseta obletnica: Legendarna Luža na Krvavcu NL2 2. april, 2015 1001 izum – razstava o odkritjih zlate dobe islamske civilizacije v Ljubljani 5. razred OŠ Majde Vrhovnik, udeleženci in mentorice projekta Muzej v malem, ki ga organizira Mestni muzej Ljubljana, MGML. 2. april, 2015 ”Emona oživljena” – razstava lutk Emona se vrača ·