latino_maškarada
15. feb
Sponzorirano · Kulturni izbor · glasba

Letošnja pustna nedelja prinaša 15. februarja na oder velike dvorane GH Union prvi latino ples v maskah. Nastopili bodo glasbeniki, ki smo jih v minulih letih poslušali v nabito polnih Križankah. Naslov dogodka Tribute to Celia Cruz & Tito Puente pove dovolj o glasbenih vsebinah, ki sta jih posredovala kraljica salse Celia in Tito, utemeljitelja latin-jazza.

velika dvorana GH Union
Union Hotels Ljubljana
Cena vstopnice v predprodaji je 25 evrov, na dan dogodka 30 evrov

Predstavili jih bodo glasbeniki, ki so v svoji karieri z obema velikanoma veliko nastopali: Alfredo De La Fé je vodilni violinist v latin-jazzu in salsi, pevec Frankie Morales je 10 let nastopal v Titovem orkestru, Patty Padilla pa je nova zvezda med kolumbijskimi pevkami, ki bo v filmu o življenju Celie Cruz kraljici salse posodila svoj glas. Seveda ne bo manjkalo plesnih latino standardov, kot so Oye Como Va, Besame Mucho, Guantanamera, Mi Salsa Pa Los Rumberos … in zato ne smemo manjkati vsi tisti, ki radi plešemo!

img 14. februar, 2015 Koncert: Lionel Richie za valentinovo na Dunaju cover-grammys2015 14. december, 0800 57. Grammy Awards – 2015 – v pričakovanju glasbenega spektakla (v živo) cover-roots-in-session 6. februar, 2015 Tradicionalni poklon Bobu Marleyju – RootsInSession & Friends present: Soul Rebel III New wave Syria 4. februar, 2015 MENT 2015: Glasbeni “showcase” festival · · ·