Pop-up shop v kranju
14. sep
Utrip mesta · moda

Skupina samoiniciativnih kreativcev v opustošeni Kranj s “pop-up” prodajno razstavo pogumno vnaša vsebino, ki sodi v mestno jedro in nas vabi, da s svojo udeležbo pripomoremo k kulturnemu in estetskemu ozaveščanju.

do
Petrčkova hiša, Kranj
Ni podatka
Vstop je prost

Skupina kranjskih ustvarjalcev je te dni slavnostno otvorila začasno trgovino v starem mestnem jedru Kranja. Prodajni in razstavni prostor je po v tujini in doma priljubljenemu konceptu “pop-up” trgovine odprt za obiskovalce en teden, med 14. in 27. septembrom, od 10. do 13. ter od 16. do 19. ure.

PREBERITE ŠE: Easy Life Belt: slovenski pas, ki diha z nami #kickstarter

Na začasni prodajni razstavi v Petrčkovi hiši v Kranju se z aktualnimi kolekcijami oblačil, modnih dodatkov in dodatkov za dom predstavljajo: BIT clothes, Lesema, Štrikula, tinapavlin, Ninuri, Tarnuljčica Jewelry Design, Jungle Tree, Tjaša Eledhwen, Unikatni bakreni nakit – Nataša Druškovič, Debudok in jacobsen. Različni stili in izrazi so združeni v celoto, ki jo povezuje tudi fotografska razstava Imperfect Models avtorice Tjaše Eledhwen.

Pop-up shop v kranjuOdpri galerijo

LJFW-April_2015-foto_by_Mimi_Antolovic 12. april, 2015 Ljubljana Fashion Week 2015 – Aprila na Kongresnem trgu #LJFW shirting 5. november, 2014 Trajnostni modni projekt shirting 03 cover 4. november, 2014 Korenine evropskega oblikovanja – Slovenija: otvoritev razstave in simpozija R.E.D. projekt LJFW_SS15_oktober_2014_foto_Karim_Shalaby-1000x500 (1) 15. oktober, 2014 Ljubljana Fashion Week v centru prestolnice #LJFW