Animirana komična pustolovščina Rio 2
10. apr
Kulturni izbor · film

Ogrevanje za Brazilijo se lahko začne, saj v aprilu na naša filmska platna prihaja nov napovednik sinhronizirane animirane ptičje pustolovščine Rio 2.

Kolosej in Cineplexx
Kolosej in Cineplexx
4,25 € - 4,95 €

Gre za nadaljevanje velikega animiranega hita iz leta 2011, ki bo tokrat še bolj nora, še bolj vesela, še bolj pisana nova pustolovščina, saj se ljubke papige selijo iz betonske džungle Ria v brezmejna prostranstva Amazonke.

Nekaj let po tem, ko sta se modri makao Blu in njegova izbranka Jewel zaljubila in ustvarila družino, se je njuno gnezdo povečalo za tri nove člane. Z majhnimi papagaji Beo, Carlo in Tiagom se bosta podala v življenjsko pustolovščino. V srcu amazonskega gozda se bodo morali soočiti z nevarnim Nigelom, kateremu je v planu podreti čim več dreves in za vedno uničiti domovanje nekaterih redkih ptic tega sveta.

Film bo sinhroniziran v slovenščino in v slovenske kinematografe prihaja 10. aprila.

Animirana komična pustolovščina Rio 2Odpri galerijo

Film_2_Epizoda_v_zivljenju_zbiralca_zeleza_02 8. april, 2014 Premiera: Epizoda v življenju zbiralca železa Belle & Sebastien 3. april, 2014 Premiera – Bela in Sebastijan Film_8_Stotnik_Amerika_Zimski_vojak-4 2. april, 2014 Premiera: Stotnik Amerika – Zimski vojak Lone Survivor 27. marec, 2014 Edini preživeli ”Lone Survivor” – premiera akcijske biografske drame · · · · ·