Simfonija otožnih pesmi
13. apr
Kulturni izbor · odri

Na odru SNG Opera in balet Ljubljana se bo 13. aprila 2017 odvila premiera baleta Simfonija otožnih pesmi. Avtor konceptualnega baleta je Tomaž Pandur, glasbena podlaga pa je Simfonija št. 3 skladatelja Henryka Mikołaja Góreckiga. Vstopnice so že v prodaji.

do
SNG Opera in balet Ljubljana
http://www.opera.si/
35 €
Dogodek na Facebooku

Poklon Tomažu Pandurju bo v SNG Opera in balet Ljubljana potekal tudi prek baletne predstave: Simfonija otožnih pesmi. Balet Simfonija otožnih pesmi bo premierno predstavitev doživel 13. aprila 2017 na odru SNG Opera in balet Ljubljana.

PREBERITE ŠE: V Zagreb prihaja sloviti muzikal Cats

Pandur gledalca ob spremljavi glasbe Simfonije št. 3 skladatelja Henryka Mikołaja Góreckiga popelje v drugo realnost, ki je pravzaprav analgona našemu toku zavesti. V sodelovanju s koreografom Ronaldom Savkovićem je ustvarjalec Tomaž Pandur začrtal predstavo, ki prek baleta in glasbe pripoveduje neizrekljivo resnico, ki pa si jo vsak lahko tolmači na svoj način. Vstopnice so že na voljo.

SAGA2_tisk (1) 1. april, 2017 Premiera: muzikal Alpska saga v Špas teatru Vranja Vrata teaser image (2) lowRes_Mia 30. marec, 2017 Premiera: gledališka nadaljevanka Vranja vrata v MGL DuPage_Opera_Theatre_The_Beggars_Opera 23. marec, 2017 Premiera: Beraška opera v SNG Nova Gorica Koncert-v-KS 22. marec, 2017 Let’s Dance!: koncert igralcev MGL in študentov AGRFT v Kinu Šiška · · · · ·