Film_3_Montevideo_vidimo_se-5
6. mar
Kulturni izbor · film

Montevideo, se vidimo! je nadaljevanje priljubljenega Montevideo, bog te video iz leta 2010, ki je v regiji postal izjemna kino uspešnica. Po prvem delu so posneli tudi istoimensko televizijsko serijo, ki so jo predvajali tudi v Sloveniji.

Kolosej in Cineplexx
Kolosej in Cineplexx
4,25 € - 4,95 €

Film pripoveduje o sodelovanju jugoslovanske nogometne reprezentance na prvem uradnem svetovnem prvenstvu v Urugvaju leta 1930. Zgodba temelji na resničnih dogodkih o zgodovinskem uspehu reprezentance bivše skupne države. Nogometna pravljica iz leta 1930 se odvija v glavnem mestu Urugvaja. Po napornem tednu potovanja prek Atlantika se reprezentanca takratne kraljevine Jugoslavije znajde v družbi udeleženk prvega svetovnega prvenstva. Ekipa iz majhne balkanske države, ki nima veliko možnosti za uspeh, pri žrebu dobi za nasprotnika največjo favoritinjo, reprezentanco Brazilije. Na krilih navdušenja, vizije in bratstva se Tirke, Moša, Milutinac, Jakša in drugi s svojo nadarjenostjo, mladostjo in vztrajnostjo pojavijo na športnem zemljevidu sveta.

V vlogi športnega menedžerja je odigral znani hollywoodski igralec Armand Assante. Po velikem uspehu filma Montevideo, bog te video in istoimenske TV serije je režiser v največji tajnosti in z eno najdražjih produkcij v regiji posnel še Montevideo, se vidimo!

Odpri galerijo

Pustolovscine_gospoda_Peabodyja_in_Shermana-1 6. marec, 2014 Premiera: Pustolovščine gospoda Peabodyja in Shermana 300: Vzpon imperija (300: Rise of an Empire, ZDA, 2014) 6. marec, 2014 Premiera pustolovščine 300: Vzpon imperija Misteriozna romantična drama 
Priseljenka 
(The Immigrant, ZDA, 2013) 27. februar, 2014 Premiera: Priseljenka, misteriozna romantična drama Slovenska komična drama Panika 27. februar, 2014 Kmalu ”panika” v naših kinih · · · · · · · · · ·