Petdeset odtenkov sive
12. feb
Kulturni izbor · film

Evforija, ki je zajela svet in sliši na ime Petdeset odtenkov sive, bo končno dosegla svoj vrhunec s polnočnimi premierami, ki se bodo sicer odvile v vseh Kolosej in Cineplexx kinematografih minuto čez polnoč v noči iz srede, 11. februarja 2015, na četrtek, 12. februarja 2015.

Cineplexx
Cineplexx
4 € - 6 €

Študentka književnosti Anastasia Steele (igra jo Dakota Johnson) naredi uslugo svoji sostanovalki in prevzame izvedbo intervjuja s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem (igra ga Jamie Dornan). Ne sluti, da jo bo neverjetno privlačni, skrivnostni in strah vzbujajoči multimilijonar popolnoma prevzel in zamajal njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki ga ogrožajo Christianove temačne skrivnosti iz preteklosti in njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi. Ko Ana počasi odstira tančico in spoznava temno plat svojega ljubimca, začne raziskovati tudi svoje želje in hrepenenja.

Film Petdeset odtenkov sive (režiserja Sam-a Taylor-ja Johnson-a) je dolgo pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati.

Odpri galerijo

asterix-et-le-domaine-des-dieux-photo-5437a5eb1887b 19. januar, 8000 Filmska predpremiera: Asterix: Domovanje bogov (2015) lindseyvonn_theclimb_trailer 19. januar, 9200 Lindsey Vonn: Vzpon – dokumentarni film o najuspešnejši smučarki vseh časov film price 22. januar, 2015 Premiera: Šuplje priče (2015) – iz priljubljene serije na filmska platna _ARP6149 8. januar, 2015 Filmska premiera: Ugrabljena 3 · ·