Misteriozna romantična drama 
Priseljenka 
(The Immigrant, ZDA, 2013)
27. feb
Kulturni izbor · film

Priseljenka nadaljuje z raziskovanjem socialne tematike, ki predstavlja osrednjo gonilno silo ustvarjanja Jamesa Grayja, zlasti izkušnjo izseljevanja, vezano na njegove rusko židovske korenine in dediščino.

Kolosej in Cineplexx
Kolosej in Cineplexx
4,25 € - 4,95 €

Piše se leto 1921. V hrepenenju po novem začetku in ameriških sanjah se Eva Sibulski in njena sestra Magda vkrcata na ladjo za New York in zapustita rodno Poljsko. Ko izseljence izkrcajo in strpajo na otok Ellis, zdravniki odkrijejo, da je Magda bolna in sestri ločijo. Eva je prepuščena nevarnim in pohlepnim newyorškim ulicam, Magdo pa zaprejo v karanteno in zagrozijo, da jo bodo deportirali. Popolnoma sama, brez pomoči kogarkoli in v silni želji po združitvi z Magdo, Eva hitro postane lahek plen očarljivega, vendar pokvarjenega Bruna, ki jo prisili v prostitucijo. S prihodom sijajnega rokohitrca in iluzionista Orlanda, Brunovega bratranca, Eva znova pridobi samozavest in upanje v svetlejšo prihodnost, vendar pa na svojo nesrečo ne pomisli na Brunovo silovito ljubosumje.

Misteriozna romantična drama Priseljenka (The Immigrant, ZDA, 2013)Odpri galerijo

Slovenska komična drama Panika 27. februar, 2014 Kmalu ”panika” v naših kinih Film_1_Krogi-1 26. februar, 2014 Premiera: drama Krogi Akcijska pustolovščina Pompeji (Pompeii, Nemčija, ZDA, 2014) 20. februar, 2014 Premiera: pustolovščina Pompeji Batler (The Butler, ZDA, 2013) 20. februar, 2014 Premiera: Biografska drama Batler · · · · ·