Prestižni vinsko-kulinarični prireditvi: 19. Slovenski festival vin in 9. Festival kulinarike
25. nov
V zraku · dan za

V petek, 25. novembra 2016, ter v soboto, 26. novembra 2016, bosta v Grand hotelu Union v Ljubljani potekali najprestižnejši gurmanski prireditvi v Sloveniji. 19. slovenski festival vin in 9. festival kulinarike vabita vse ljubitelje dobre hrane in pijače, da se podajo v raziskovanje novih okusov. Poleg degustacij si bodo obiskovalci lahko ogledali tudi Gledališče okusov v živo, se udeležili zanimive delavnice ter imeli možnost za poslovni sestanek z najboljšimi slovenskimi vinarji. Vstopnice so že na voljo.

do
Grand hotel Union
Radomir Stojanovič, s.p.
25 €
Dogodek na Facebooku

Prestižni vinsko-kulinarični prireditvi, 19. slovenski festival vin in 9. festival kulinarike, bosta 25. in 26. novembra 2016 v Grand hotelu Union v Ljubljani osrečila vse kulinarične navdušence in razvajala ljubitelje dobrih vin.

PREBERITE ŠE: Jesenski Teden restavracij 2016

Slovenski festival vin in festival kulinarike sta dva izmed najbolj priljubljenih in najbolj obiskanih kulinarično-vinskih dogodkov v Sloveniji. Vsako leto festivala pričakujeta veliko število obiskovalcev, število priznanih sodelujočih vinarjev in vrhunskih kuharskih šefov pa iz leta v leto narašča.

Letošnji festival vin bo kot vsako leto javnost seznanil z najboljšimi izdelki iz slovenskih vinogradov, poleg standardnega programa pa bo na partnerskih lokacijah v centru Ljubljane potekal tudi razširjen program. Slednji bo temeljil predvsem na festivalu kulinarike, v okviru katerega bo potekalo Gledališče okusov v živo, Galerija okusov ter različne degustacije. Dogodek se bo zaključil s festivalskim ocenjevanjem, kjer bodo najboljša vina deležna posebnega priznanja. Vstopnice so že na voljo, za študente po simbolični ceni.


Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! PRteaterKolaz26SEP-6 (1) 15. november, 2016 PR teater 2016 – cirkus komuniciranja Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Zabava na Nebotičniku: Halloween visoko nad mestom 30. oktober, 2016 Zabava na Nebotičniku: Halloween visoko nad mestom · ·