Pokal Vitranc
8. mar
Utrip mesta · šport

53. Pokal Vitranc 2014, Audi FIS svetovni pokal v alpskem smučanju, je za vse športne navdušence še eden izmed vrhuncev letošnje zime.

do
Kranjska Gora, Podkoren
Eventim
od 8 do 150 evrov

Ko se zima prevesi v zadnji mesec, ko se je še razveselimo, je čas za še enega letošnjih vrhuncev zime – Pokal Vitranc. Na podkorenski strmini se bodo pomerili moški v svetovnem pokalu in četudi med našimi smučarji ni favoritov, se pričakuje pestro športno navijaško dogajanje, ki bo postreglo tudi s kančkom zabave.

V soboto je na sporedu veleslalom, zvečer pa se bo v Kranjski Gori pred dvorano Vitranc dogajal Q-Max Party, kjer bodo nastopili Elvis Jackson, Tony Cetinski, Red Hot Chili Peppers Tribute in Sell out. V nedeljo je na športnem sporedu Pokala Vitranc slalom.

Foto: Črt Slavec 5. marec, 2014 Biatlonci prihajajo na Pokljuko! Salomon nordic_novo 23. februar, 2014 Za vikend na tekaške smuči v objem zimske pravljice aljaz_sedovsek_photo_MG_0485_colors (1) 31. januar, 2014 50. Zlata lisica v Mariboru O NEILL PLEASURE JAM, Dachstein // foto: Roland Haschka 8. november, 2013 Deskarska sezona se začenja z O’Neill Pleasure Jam, Dachstein · · · · · · ·