Kuharska akademija decembrska praznovanja
18. nov
Utrip mesta · kulinarika

Zadišalo bo po snegu, okrasili bomo božično drevesce, na mizo postavili babičin porcelan, prižgali sveče in se ob dobri družbi poveselili ob prazničnih dobrotah. Svoje bo k temu dodala tudi kuharska akademija. Pripravili bomo namreč nekaj prazničnih jedi, ki jih boste lahko postregli gostom v decembru. Brez dvoma si bodo oblizovali prste.

do
Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivni kuhinji Bosch in Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Vnesite prazničnega duha v svojo decembrsko kuhinjo z jedmi, ki jih boste pobliže spoznali na zadnji letošnji kuharski akademiji.

Glavne jedi bo​ v prenovljenem salonu Bosch Siemens ​pripravljal glavni kuhar Gostilnice in pizzerije Kaval Dragan Marjanović, za sladice bo poskrbel slaščičar iz Lolite Grega Rode, ne bo pa manjkalo niti rujne kapljice.

V videoposnetku preverite, kakšen je utrip kuharske akademije

O kuharski akademiji CITY CHEF

S kuharsko akademijo CITY CHEF želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda prijetno družbo! Torej, vabljeni med nas, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi zanimivimi okusi, dopolnjenimi z ustreznimi vini.

Na naslednjih kuharskih akademijah CITY CHEF se nam lahko pridružiš 18. novembra 2015.

Prijavnica na kuharsko akademijo – 18. 11. 2015

Znesek prijavnine znaša 25 EUR.
Postopek plačila in prijave:
Prijava je veljavna ob plačilu na spodaj navedeni TRR, v roku 24ih ur od prejema tega obvestila in ob poslanem potrdilu o plačilu na e-mail naslov:
events@citymagazine.si ali na fax: 01/ 600 55 79.

V primeru neplačila, se prijava smatra za neveljavno. Prosimo vas, da nam OBVEZNO posredujete potrdilo o plačilu preko zgornjih možnosti, ki pogojuje veljavnost prijave.

S prijavo SOGLAŠATE, da dovoljujete fotografiranje na dogodku ter kasnejše objave (za promocijo) teh fotografij na vseh medijih v lasti Mestnih revij, Kaval Groupa ter BSH hišni aparati. V kolikor bi izrecno želeli, da se fotografij na katerih ste prisotni ne objavi, ste nas o tem dolžni pisno obvestiti ob prijavi.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!

Način plačila na TRR: SI56 9067 2000 0878 202
BID d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

Namen: CITY CHEF – ime in priimek ter datum dogodka
*(obvezno izpolnite polje namen plačila, ime priimek in datum dogodka)

Kuharska akademija Italijanska kuhinja 7. avgust, 6800 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Italijanska kuhinja Pivo in burger 17. oktober, 2015 Jesenski Pivo & Burger Fest Restavracija Vrtnarija 16. oktober, 2015 Teden restavracij 2015 vabi na jesenska kulinarična razvajanja Odprta kuhna v Kopru 7. avgust, 4400 Odprta kuhna nadaljuje kulinarično misijo v Kopru ·