cover
16. jul
Utrip mesta · kulinarika

Vse poletje se bomo razvajali z lahkimi in svežimi jedmi, ki nam jih ponuja narava. Ker zunaj že pošteno diši po poletju, bomo v junijski kuharski akademiji svoje brbončice razvajali z lahkimi morskimi dobrotami in svežimi sladicami. Zato zavihajmo rokave in se prepustimo izurjenim kuharskim mojstrom, ki nam bodo zaupali tudi kakšen recept.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Na junijski kuharski akademiji ne bo manjkalo morskih dobrot in okusnih sladic. Skupaj z kuharskim mojstrom Draganom bomo pripravili nekaj odličnih morskih specialitet, ki jih bomo na koncu dopolnili z lahkimi sladkimi dobrotami. Skupaj se bomo naučili pripraviti ribji capucino, brancinov carpaccio in raviole z morsko buzaro. Za posladek bo poskrbel Grega iz slaščičarne Lolita. Pod njegovo taktirko se bomo posladkali z rožičevim flanom s suhimi slivami in sufflejem iz bele čokolade in češenj.

Glavne jedi bo pripravljal chef Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan, za sladice pa bo poskrbel že omenjeni slaščičarski mojster iz Lolite, Grega. Kulinarično popotovanje bomo začeli z elegantnim, osvežilnim koktajlom Martini Royale in ob sladici zaključili s slastno penino Martini Asti. Uradna voda City CHEF kuharske akademije je Jamnica.

Pohitite, število mest za prijave je omejeno.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Obrazec za prijavo na kuharsko akademijo

Kuharska akademija - 11. JUNIJ / Morske dobrote

Ta obracec je potekel / sodelovanje/prijava ni mogoča/e.

Datum izteka: Jun 12, 2014

Zbranih prijav: 0

0 signatures
tumblr_ny2e1hHRRx1s9rmflo1_1280 21. maj, 2016 Restaurant Day 2016: globalni kulinarični festival Dinner in the Sky, Ljubljana, Jezersek Catering, May 2015 (39) 13. maj, 2016 Dinner in the Sky 2016: okusimo Ljubljano v zraku primari-web-002 25. marec, 2016 Odprta kuhna 2016: na Pogačarjev trg se vrača 25. marca Utrinki z lanske Dobropeke 16. julij, 2800 Dobropeka 2015 v Centralni postaji – za sladke nasmehe med nami · · · · ·