cover-kuharska-akademija
20. maj
Utrip mesta · kulinarika

Mesec maj nas že vleče na morje in nas draži s toplimi sončnimi žarki, zato smo za vas pripravili kuharsko akademijo kjer bomo pripravljali morske jedi, saj je ribje meso bogato z aminokislinami in tudi vitaminoma A in D, ki sta pomembna za normalen razvoj.

do
Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivni kuhinji Bosch in Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Uradna voda City Chef kuharske akademije je Jamnica, ki bo skrbela za našo hidracijo in svežino v ustih ob okušanju različnih jedi.

Glavne jedi bo​ v prenovljenem salonu Bosch Siemens ​pripravljal glavni kuharGostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice bo poskrbel slaščičar izLolite, Grega Rode, ne bo pa nam manjkalo tudi rujne kapljice.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Na naslednjih CITY CHEF Kuharskih akademijah se nam lahko pridružiš 23. septembra, 21. oktobra in 18. novembra 2015.

Prijavnica na kuharsko akademija – 20.5.2015

Znesek prijavnine znaša 25 EUR.
Postopek plačila in prijave:
Prijava je veljavna ob plačilu na spodaj navedeni TRR, v roku 24ih ur od prejema tega obvestila in ob poslanem potrdilu o plačilu na e-mail naslov:
events@citymagazine.si ali na fax: 01/ 600 55 79.

V primeru neplačila, se prijava smatra za neveljavno. Prosimo vas, da nam OBVEZNO posredujete potrdilo o plačilu preko zgornjih možnosti, ki pogojuje veljavnost prijave.

S prijavo SOGLAŠATE, da dovoljujete fotografiranje na dogodku ter kasnejše objave (za promocijo) teh fotografij na vseh medijih v lasti Mestnih revij, Kaval Groupa ter BSH hišni aparati. V kolikor bi izrecno želeli, da se fotografij na katerih ste prisotni ne objavi, ste nas o tem dolžni pisno obvestiti ob prijavi.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!

Način plačila na TRR: SI56 0208 3009 0840 090 - NLB d.d.
BID d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

Namen: CITY CHEF – ime in priimek ter datum dogodka
*(obvezno izpolnite polje namen plačila, ime priimek in datum dogodka)

Dinner in the Sky®  nad Splitom 24. avgust, 5200 Dinner in the Sky®: večerja med oblaki maja 2015 v Ljubljani favola fotke barbara ceferin 018 23. april, 2015 Restavracija in picerija Angel gosti svetovnega prvaka picopeka iStock_000010853841_Full 22. april, 2015 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Tartufova pravljica s šparglji V toplejših mesecih so zaželene restavracije na prostem, naj bo to mestni park, bližnji gozd, ulice, plaže ... pozimi pa je bolj prijetno doma na toplem ali v kakšni odštekani hali, pisarni … 15. februar, 2015 Dan restavracij – svež kulinarični festival