iStock_000010853841_Full
22. apr
Utrip mesta · kulinarika

Pomlad nas bo dodobra prebudila in čas je tudi za pomladanske jedi. Na tokratni kuharski akademiji se bomo prepustili čarom špargljev in tartufov, ki so v samem vrhu zapeljivih jedi, saj zaradi svojega vznemirljivega vonja prebudijo vse čute.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivni kuhinji Bosch in Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Glavne jedi bo​ v sveže prenovljenem salonu Bosch Siemens ​pripravljal glavni kuhar Gostilnice in pizzerije Kaval, Dragan Marjanović, za sladice pa bo poskrbel slaščičar iz Lolite, Grega Rode.

Torej, vabljeni v našo družbo, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v razstavni salon hišnih aparatov BOSCH, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Na naslednjih CITY CHEF Kuharskih akademijah se nam lahko pridružiš 20. maja, 23. septembra, 21. oktobra in 18. novembra 2015.

V toplejših mesecih so zaželene restavracije na prostem, naj bo to mestni park, bližnji gozd, ulice, plaže ... pozimi pa je bolj prijetno doma na toplem ali v kakšni odštekani hali, pisarni … 15. februar, 2015 Dan restavracij – svež kulinarični festival Luxury place setting for Christmas 8. julij, 9600 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Praznična doživetja Foto: Mateja Delakorda 22. november, 2014 Njam zgodbe: Prva konferenca kulinaričnih blogerjev v Sloveniji jjj5431 8. julij, 4800 Ljubljanska vinska pot: Martinovanje v Ljubljani · · ·