Sila bazar
30. nov
V zraku · dan za

Nevladna, neverska in neprofitna organizacija. SILA so silne ženske, ki na pragu zime zopet poskrbijo za toplo dogajanje na SILA bazarju.

Gospodarsko razstavišče
Organizacija SILA
Prost vstop

SILA bazar je mednarodni dobrodelni bazar, ki ga organizira Mednarodno združenje žensk SILA. Tu se združujejo ženske iz skoraj 40 držav, ki živijo v Sloveniji, bodisi stalno ali začasno. Njihova osrednja dejavnost je prostovoljstvo in dobrodelnost. Svoja sredstva pridobivajo z donacijami in prodajo izdelkov, tudi na SILA bazarju.

Bodi dovolj golim informacijam, SILA bazar je tam, kjer se – če smo le dovolj zgodni – lahko kupi najboljši javorjev sirup (seveda pripeljan neposredno iz Kanade), najlepši pleten pulover iz Norveške in najbolj plišaste avstralske koale.

Ex YU žur 30. november, 2013 Ples jugo nostalgije krvavec-fotoAnzeFurlan (10) 29. november, 2013 Večerja na zajli Osojnik - hidrogizma_pixelpoint 29. november, 2013 Pixxelpoint – festival novomedijske umetnosti Manouche Mensi Fensi 29. november, 2013 Akcija ”Hočem se Igrati Varno” ob svetovnem dnevu boja proti aidsu · · · · ·