d.-wedam-novoletni-sejem-2
11. avg
V zraku · dan za

December v Ljubljani je tu. Mesto je že odeto v čarobno svetlobno okrasitev, ki privablja številne obiskovalce, k posebnemu razpoloženju pa pripomore tudi pester in vsako leto malo drugačen program na ljubljanskih ulicah in trgih. In tako kot že leta poprej bomo lahko tudi letos v Ljubljani silvestrovali na prostem.

Ljubljana: Kongresni trg, Mestni trg, Pogačarjev trg, Trg francoske revolucije
Mestna občina Ljubljana
Vstop je prost.

Na Kongresnem trgu bo program namenjen najširšemu krogu obiskovalcev, izbor izvajalcev pa bo zagotovil zabavo za vse generacije. Nastopili bodo Muff, Tabu in Učiteljice.

Na Mestnem trgu bodo na svoj račun prišli ljubitelji popevk, s katerimi bodo zabavali izbrani izvajalci, kot so Manca Izmajlova, Samuel Lucas in HELP! – A Beatles Tribute.

PREBERITE ŠE: Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod 2015 v Ljubljani

Pogačarjev trg bo imel tudi letos program namenjen ljubiteljem slovenske popularne in narodno-zabavne glasbe. Nastopili bodo Ansambel Petan in Face.

Silvestrovanje na Trgu francoske revolucije bodo zasedli izvajaci rock glasbe. Letos bomo lahko tako plesali na Baby Blue Gun, Koala Voice, N’toko, Klemen Klemen in 8 Bomb.

V fotogaleriji si lahko ogledamo fotografije praznične Ljubljane.

December v LjubljaniOdpri galerijo
Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 ·