sixpo
26. jan
V zraku · dan za

Na muzejski ploščadi v Ljubljani se bo zgodil prvi SIXPO – sejem družbenih inovacij. Če te zanimajo teme, kot so crowdfunding, socialno podjetništvo, družbene inovacije itd., SIXPa ne smeš zamuditi. Na koledarju označi 11., 12. in 13. september.

do
Muzejska ploščad v Ljubljani
Sixpo
brezplačno
Dogodek na Facebooku

SIXPO je namenjen prepoznavanju družbenega potenciala, razvijanju družbenih inovacij in predvsem spodbujanju aktivne participacije. Središče dogajanja med 11. in 13. septembrom bo postavljeno na Muzejsko ploščad v Ljubljani.

Program je interaktiven in proaktiven, bogat in raznolik: na voljo bodo kulinarična razvajanja in številne delavnice, od 3D modeliranja in programiranja do učenja tehnik ‘design thinkinga’. Za vprašanja, ki iščejo strokovne odgovore, bodo na voljo številna svetovanja in izkušeni sogovorci s področja socialnega podjetništva, množičnega financiranja in arhitekture. Ves čas bo na ogled še SIXPO razstava uspešnih projektov, inovacij in iniciativ, ki delujejo na družbenem področju.

Na muzejski ploščadi bodo tudi kotički za druženje in sprostitev ter produktivno izmenjavo mnenj, za dobro atmosfero pa bo poskrbel še obvezni spremljevalni avdio-vizualni program… dnevi se bodo zaključili z druženjem na ploščadi ali v K4, za zatvoritev prve edicije SIXPO v Ljubljani pa se bo zgodil še Park Tabor Jam z ekipo Good Foot.


Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016