Škisova tržnica 2016
5. maj
V zraku · dan za

Škisova tržnica, največja kulturno-zabavna prireditev za mlade, ki temelji na promociji slovenske kulture in kulinarike, bo tudi v letu 2016 poskrbela za pester popoldanski in večerni program ter dobro vzdušje obiskovalcev. 5. maja 2016 se bo na travnati zelenici Kardeljeve ploščadi za Bežigradom dogajalo!

Kardeljeva ploščad, Ljubljana (Bežigrad)
Zveza študentskih klubov Slovenije
Dogodek na Facebooku

Škisova tržnica 2016 se počasi približuje.  Že 19. leto zapored jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (ŠKIS). Ta bo tudi letos združila vrsto mladih, ki bodo predstavili svoje delovanje in posebnosti ter značilnosti kraja, iz katerega prihajajo.

PREBERITE ŠE: Dekleta, pozor! Prihajajo vroči Chippendales!

V popoldanskem delu prireditve se bodo lahko obiskovalci sprehodili med klubskimi stojnicami in spoznavali okuse ter narečja Slovenije. Na mednarodnem otočku (International Ocean) bodo svoje zanimivosti in kulinarične posebnosti predstavile tuje države in študenti zamejstva.

Časa za druženje bo na pretek, mladi se bodo lahko brezglavo zabavali ob dobri glasbi in predvsem občutili utrip mladosti ter študentskega aktivizma. Letošnja Škisova tržnica bo tako kot vsako leto gostila uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene (Dare Acoustic, Ars Groova, DMP – Društvo mrtvih pesnikov, Leteći odred), priložnost pa bodo dobile tudi še neuveljavljene perspektivne glasbene skupine. Dogajanje bodo popestrile tudi različne akrobatske in zabavne točke. Zaenkrat organizator ni objavil celotnega seznama nastopajočih, je pa že znanih nekaj imen. Katera, si lahko preberete tu: facebook.com.

f734fc33-5a0b-47a3-9241-48b02c33f5fd 14. april, 2016 Dekleta, pozor! Prihajajo vroči Chippendales! Rastava o Nikoli Tesli 11. april, 2016 Razstava: Nikola Tesla – človek prihodnosti A-ha na Dunaju 10. april, 2016 Koncert: A-ha na Dunaju kempinski-s0f-2016 7. april, 2016 SOF 2016: 25. Slovenski oglaševalski festival na novi lokaciji ·