9. Škisova tržnica 2019: mladost, norost, Škisova!
9. maj
V zraku · dan za

Največji študentski festival, ki so ga organizatorji poimenovali EDINSTVENA. Škisova., bo tudi letos za Bežigradom združil študente iz vse Slovenije in z vsega sveta. Na pestrem dnevnem dogajanju boste tako na prireditvi Škisova tržnica 2019 spoznali slovensko kulturo, kulinariko in študentske klube. Za dobro vzdušje in zabavo obiskovalcev bo poskrbela tudi dobra glasba, predvsem v večernem času, ko vas bodo zabavala uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene ter neuveljavljene perspektivne glasbene skupine.

do
Kardeljeva ploščad
Škisova tržnica
3 €
Dogodek na Facebooku

Študenti in generacije, ki ste svojo študijsko pot zaključile, gotovo veste, da je v majskem času (bilo) naporno sedeti v predavalnici, medtem ko zunaj sije sonce in se narava pripravlja na prihod poletja.

Če ste obiskovali kakšno izmed fakultet za Bežigradom, pa je (bilo) vaše trpljenje veliko hujše  – glasba od zunaj, ste na predavanju in čez okno gledate priprave na največjo največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, Škisova tržnica. In tudi letos ne bo drugače!

View this post on Instagram

Domač, a ne udomačen. 🌻 #skisova #skisovatrznica

A post shared by Škisova Tržnica (@skisova_trznica) on

Maj je rezerviran za edinstveno dogodivščino, ki na tako majhnem prizorišču ponuja dva odra, obiskovalce pa navduši z živahnim popoldanskim in udarnim večernim programom.

V dnevnem programu boste spoznali veliko novih informacij o slovenski kulturi skozi oči študentskih klubov, jedli okusno hrano in pili pijačo ter poslušali glasbo. Zvečer pa vas čakajo uveljavljena in manj znana imena slovenske in tuje glasbene scene. Kdo bo nastopal na glavnem in elektro odru, izveste kmalu na spletni strani Škisova tržnica.

Razloga, da ne pridete na prireditev Škisova tržnica, enostavno NI! Pa še vstopnico lahko dobite brezplačno. Kako, izveste tukaj!

7. Vegafest 2019: spoznaj trajnostno življenje! 4. maj, 2019 7. Vegafest 2019: spoznaj trajnostno življenje! 5. Festival vina in čokolade 27. april, 2019 Festival vina in čokolade 2019: vrhunske vinsko-čokoladne kombinacije eddie-izzard-foto 14. april, 2019 Eddie Izzard prihaja z novim šovom Wunderbar aprila 2019 v Ljubljano Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot. 12. april, 2019 Festival čokolade Radovljica 2019: tri dni okušanja čokoladnih dobrot · ·