chippendales marec 2017 ljubljana
26. mar
V zraku · dan za

Ameriški slačifantje se ponovno vračajo v Ljubljano. Spet lahko pričakujemo spektakel, ki ga znajo pripraviti le oni. Poleg tega, da obvladajo metode hitrega slačenja, so tudi odlični plesalci, hkrati pa poskrbijo za to, da prav nobena predstavnica nežnejšega spola v dvorani ne ostane razočarana. Drage ženske, ste pripravljene na najbolj vročo noč v letu?

Hala Tivoli, Ljubljana
NuCoast Concerts
od 29,00 € do 59,00 €
Dogodek na Facebooku

Chippendalsi, ki so z vrhunsko scensko produkcijo in kakovostnimi koreografijami pripomogli k sprejemanju striptiza kot oblike zabave in nenazadnje tudi športa, so brez dvoma fenomen. To dokazujejo podatki, da so v zadnjih 35 letih nastopili za več kot 100 milijonov žensk v prek 100 državah. Prepotovali so skoraj 11 milijonov kilometrov in na tej dolgi in zahtevni poti porabili 56.000 metuljčkov ter s svojih dovršenih teles strgali več kot 1,2 milijona majic.

PREBERITE ŠE: Zimska pravljica za otroke: Maša in Medved na ledu

View this post on Instagram

Squad goals. 😻😻😻😻 #Chippendales

A post shared by Chippendales® (@chippendales) on

Število žensk, ki so zaradi njih dobile mehka kolena, sicer ni izračunano, vsekakor pa številka še zdaleč ni majhna. In k večanju te številke bomo z veseljem pripomogli tudi v Sloveniji! 26. marca se bo namreč v Halo Tivoli zgrnila množica žensk, ki se bodo zabavale kot še nikoli in izgubile razum ob senzualnih gibih in izklesanih telesih Chippendalsov.


Zimska pravljica za otroke: Maša in Medved na ledu 24. februar, 2017 Zimska pravljica za otroke: Maša in Medved na ledu Royal Philharmonic Orchestra - Festival Ljubljana 2017 9. februar, 2017 Festival Ljubljana 2017 bo otvoril Kraljevi filharmonični orkester iz Londona Arena mladih 2017 27. januar, 2017 Arena mladih 2017: Študentska arena je dobila naslednico Glenn Miller Orchestra 15. januar, 2017 Koncert: V Gradec leta 2017 prihaja Glenn Miller Orchestra · · ·