film price
22. jan
Kulturni izbor · film

Priljubljena serija Šuplje priče je prerasla zaslone, ki prek YouTube kanala vrtijo njihove kratke igrane filme, saj je ekipa za zveste oboževalce pripravila odklopljen celovečerec, zato ni čudno, da igralsko zasedbo poleg kopice neuveljavljenih imen sestavlja tudi nekaj igralskih mačkov z Borutom Veselkom na čelu. Med bloki govori, da so Šuplje priče mešanica kriminalke, drame, črne komedije in akcijskega trilerja. Filmska premiera, ki je zagotovo ne gre zamuditi.

Kolosej, Cineplexx
Kolosej, Cineplexx
4 € - 6 €

Težko pričakovana filmska premiera Šuplje priče, s podnaslovom ”Zdej te je, a zdej te ni”, režiserja Samirja Bajrića, v slovenski filmski prostor prinaša nekaj novega. Čeprav je trpel za kroničnim pomanjkanjem finančnih sredstev, mu je ob standardni YouTube zasedbi uspelo nase navleči tudi nekaj izkušenih mačkov filma, ki še dodatno začinijo sicer s humorjem in kreativnostjo prežet film.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Igra imitacije

In vsebina? Gre za povsem običajne zgodbe, ki pa prepletene med seboj tvorijo nevarno kombinacijo, ki lahko vsak čas eksplodira. Vse skupaj pa je zapakirano v rekapitulacijo dogodkov detektiva pod krinko, ki se zaradi psihičnih težav, ki nastopijo med izvajanjem skrivne misije, zateče k privatni psihiatrinji. Če bo ta kos primeru, pa preverite na filmski premieri od 22. januarja dalje.

Odpri galerijo
_ARP6149 8. januar, 2015 Filmska premiera: Ugrabljena 3 INTO THE WOODS 8. januar, 2015 Filmska premiera: Zgodbe iz hoste 20k-3 22. februar, 8000 Filmska premiera: 20.000 dni na Zemlji deadline.com 31. december, 2014 Silvestrska predpremiera filma v Kinodvoru: G. Turner · · ·