image
12. apr
Utrip mesta · šport

Mineva 30 let odkar se je odvila zadnja tekma v rugby-u na stadion ŽAK, kjer sta se pomerili reprezentanci Jugoslavije in Belgije. Zvezo so prevzeli mladi entuziasti rugbya, ki so z vsemi svojimi močmi usmerjeni v volunterstvo in dvig slovenskega rugby-a. Po 30 letih bo stadion ŽAK v Ljubljani zopet pokal po šivih – čaka nas zanimiva in pomembna rugby tekma!

Stadion ŽAK
Športni park Ljubljana
3 evre v predprodaji, 5 evrov na dan tekme

Slovenska rugby reprezentanca to soboto gosti reprezentanco Bolgarije. V rugby tekmi, ki bo ključna za obstanek v diviziji in ki bo potekala na ljubljanskem stadionu ŽAK, pričakujejo bučno podporo iz tribun. Gledalci bomo priča spektakularnemu dogodku.

Že ob 14.30 bomo gledalci deležni programa, kjer bodo mladinci do 14 let zaigrali tekmo in pokazali svoje sposobnosti, pol ure kasneje pa nas čaka velika in odločilna tekma slovenske rugby reprezentance.

Obeta se atraktivna sobota, ki je preprosto ne smemo zamuditi.

Slika 5_Luža 5. april, 2014 Luža na Krvavcu – skok čez Lužo za slovo od zimskih radosti 57577525 4. april, 2014 Nova Gorica – Flowgrind contest, prvo tekmovanje Go Skateparka bike_fest_5 29. marec, 2014 Prvi Bike festival bo v Portorožu Bogdan Macarol_KRAŠKI MARATON 23. marec, 2014 14. Mali kraški maraton