kempinski-s0f-2016
7. apr
V zraku · dan za

Veste, kje bo potekal SOF 2016? Slovenski oglaševalski festival, ki ga Slovenska oglaševalska zbornica organizira že 25. leto zapored, ostaja v Portorožu, a se seli na novo, prestižnejšo lokacijo. Osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji se bo letos odvijal 7. in 8. aprila v hotelu Kempinski Palace.

do
Hotel Kempinski Palace
SOF
Kotizacije še niso znane.

SOF 2016 se bo odvijal pod sloganom “Samo dobre zgodbe preživijo” in bo novo poglavje oglaševalskih zgodb pisal na novi lokaciji. 25. Slovenski oglaševalski festival bo letos 7. in 8. aprila v hotelu Kempinski v Portorožu.

PREBERITE ŠE: Pokal Vitranc 2016: program 55. Pokala Vitranc v alpskem smučanju

Slovenski oglaševalski prostor je tudi v preteklem letu pisal napete in navdihujoče zgodbe, ki ne bodo ostale spregledane v tekmovalnem delu Slovenskega oglaševalskega festivala. Dvodnevni festival pa bo spet postregel tudi s strokovnim programom, ki pomembno vpliva na razvoj slovenske oglaševalske stroke. Teme predavanj bodo osredotočene na veščine učinkovitega pripovedovanja zgodb pa tudi uspešnega ustvarjanja vsebin blagovnih znamk. Že tradicionalno bodo ob koncu festivala podeljene velike nagrade in zlata priznanja.

SOF bo tako tudi letos omogočal izmenjavo izkušenj, idej in pogledov na nadaljnji razvoj oglaševalske stroke ter nagradil najboljše rešitve pretekle kreativne oglaševalske letine.

Natočite si vodo s pomočjo misli 5. april, 2016 V Ljubljani si lahko vodo s pitnika natočite s pomočjo misli! Barvno rolanje na Bledu 4. april, 2016 Barvno rolanje na Bledu Posodi svojo nogo: zavihaj hlačnico 2016 4. april, 2016 Posodi svojo nogo: zavihaj hlačnico 2016 foto: Stojko Falk 8. avgust, 4400 Orto Fest 2016 – program in nastopajoči ·