cmt-150816-sonus-photo1
16. avg
Kulturni izbor · glasba

Pet dni, pet noči, trije klubi na prostem in nepozabni ‘žuri’ na ladjicah. Vse to prinaša Sonus Festival, ki se bo med 16. in 20. avgustom zasidral na plaži Zrće Beach na hrvaškem otoku Pag.

do
Zrće Beach
Time Warp
169 €
Dogodek na Facebooku

Po dveh izvedbah, s katerima se je Sonus Festival pridružil najimenitnejšim techno festivalom svetovnega kalibra, se letos z več kot 80 vrhunskimi mojstri avantgardne elektronske glasbe, festival sredi avgusta vrača na paško Plažo Zrće. Nenasitnim ‘žurerjem’ bodo z zvrhanim košom techna, housa in tech-housa med drugim postregli Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Loco Dice, Sven Vath, Apollonia, tINI, Zip, Barac, Hold Youth in Pan-Pot. Dolgemu seznamu nastopajočih, ki bodo zakrivili pet še kako plesnih dni in noči se iz domačih vrst pridružuje tudi Valentino Kanzyani in njegova družba, s katero širijo zvok projektov Colors, Jesus Loved You in Next Wave.

Glasbeni val, ki bo naplavil naelektrene ritme bo s svojo tretjo edicijo še bolj udaren, zato si velja sonični termin čimprej rezervirati. Lanska izvedba festivala Sonus je bila namreč razprodana.

max romeo 12. avgust, 2015 Overjam International Reggae Festival bo letos v Tolminu gostil Maxa Romea in Capletona Festival Urbano dejanje 10. avgust, 2015 UD 2015: Festival Urbano dejanje v Tobačni sziget 10. avgust, 2015 Festival Sziget 2015 – Budimpešta – že 22. leto vabi na Otok svobode v Budimpešti sv_by_florian_kresse_6 8. avgust, 2015 Festival Barrakud 2015 – Zrće, Pag #ravetheworld ·