Mario Biondi, italijanski soul pevec s prepoznavnim žametnim glasom prihaja v Slovenijo.
7. maj
V zraku · dan za

Mario Biondi, italijanski soul pevec s prepoznavnim žametnim glasom, prihaja v Slovenijo. Pevec, ki ga številni primerjajo z Barryjem Whitom, bo 7. maja 2016 skupaj z Big Bandom RTV Slovenija nastopil na koncertu v ljubljanskem Kinu Šiška.

do
Kino Šiška, Ljubljana
Glasbena produkcija RTV Slovenija in Kino Šiška
25–30 €
Dogodek na Facebooku

Mario Biondi, svetovna zvezda in italijanski Barry White, bo v maju s svojim globokim in očarljivim vokalom prvič nastopil pri nas. Že kot majhen je ob očetu, italijanskem pevcu Stefanu Biondiju, razvijal strast do glasbene umetnosti.

Glasbeno pot je začel v sicilski Catanii, od koder prihaja, kot pevec v cerkvenih zborih in studijski poustvarjalec. Nemajhna ljubezen do soul zvrsti ga je pripeljala do sodelovanja z znamenitimi glasbeniki, med drugimi Rayem Charlesom. Skladba This is what you are, ki je izšla na Japonskem, je v njegovi karieri povzročila velik preobrat. Pesem je bila predvajana po vsej Evropi.

Leta 2006 je Biondi izdal svojo prvo ploščo Handful of Soul, ki je v le nekaj mesecih dosegla štiri platinaste izdaje. Malo za tem je nastopil na znamenitem festivalu Sanremo in začel sodelovati s številnimi uspešnimi glasbeniki, kot so Amalia Grè, Karima Ammar, Duke Orchestra in Renato Zero.

PREBERITE ŠE: Koncert: S.A.R.S. bo “okužil” Križanke

Plošče, ki so dosegle uspeh v svetovnem merilu, so še I love you more, If, Yes you, Due in Sun. Zadnja je požela vrsto nagrad in priznanj. Njegova trenutno najodmevnejša skladba pa je zagotovo Love is a temple.

2. Festival vina in čokolade 7. maj, 2016 Festival vina in čokolade 2016 Škisova tržnica 2016 5. maj, 2016 Škisova tržnica 2016: gremo na 19. Škisovo tržnico! Nina Kraviz prihaja v Ambasado Gavioli 30. april, 2016 Tehno zvezdnica Nina Kraviz prihaja v Ambasado Gavioli! Spring Break 2016 30. april, 2016 Spring Break 2016: vse, kar morate vedeti o največjem slovenskem spring breaku