RRF_0293
16. nov
V zraku · dan za

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) letos organizirajo že 8. PR teater, Študentsko konferenco o odnosih z javnostmi. Tema letošnje konference je Stopi v stik. Z njo želijo študente in ostale pozvati, naj ne čakajo, da jim uspeh pade v naročje, temveč naj bodo aktivni in naredijo prvi korak, čeprav ta pogosto zahteva kar veliko poguma. Vsi naslednji koraki so namreč lažji, in ko prispeš na cilj, spoznaš, da je vsaka izkušnja vredna truda.

do
Fakulteta za družbene vede, Velika dvorana
Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi
od 5 € dalje
Dogodek na Facebooku

Program vključuje predavanja, delavnice in okroglo mizo, ki jih izvedejo priznani slovenski in tuji predavatelji. Med drugimi bodo svoje znanje in izkušnje delili Ajda Sitar, modna, beauty in potovalna blogerka, Aleksander Salkič, direktor korporativnega komuniciranja v družbi Petrol, Ana Lukanc, svetovalka za organizacijo dogodkov na Pristop Entertainment, Filip Kržišnik, polovica F&B Acrobatics in vodja talent divizije pri Reformabit, Jure Marolt, ustvarjalec bloga Ljubki Nesmisel, Eva Šterk, vodja strateškega planiranja pri agenciji Publicis One Slovenia, Barbara Randić, vodja tržnih komunikacij pri Renault Slovenija, Barbara Riedl, vodja odnosov z javnostmi pri podjetju IKEA za celotno Avstrijo, Alan Vitezič, pevec skupine DMP – Društvo mrtvih pesnikov ter direktor in kreativni producent produkcijske hiše Nora production group, Igor Pauletič, ustanovitelj in direktor FrodX, Jan Macarol, urednik brezplačnika City Magazine in solastnik agencije za vplivnostni marketing Reformabit d.o.o., Jošt Košak, ki prihaja iz agencije AV studio, kjer skrbi za vodenje, svetovanje in nadzor, in Gregor Plazar, direktor prodajnega sektorja v novomeškem podjetju Skupina TPV.

Prijave za 8. PR teater so že odprte, in sicer na spletni strani prteater.si. Več o dogodku lahko najdete na njihovi spletni strani, prav tako pa jih lahko spremljate na Facebooku, Instagramu in Twitterju, kjer sproti objavljajo aktualne informacije o konferenci.


32. Martinovanje v Mariboru_1_MP Produkcija 11. november, 2017 Martinovanje v Mariboru 2017: največje enodnevno martinovanje v Sloveniji Bryan Adams prihaja v Zagreb 9. november, 2017 Koncert: Bryan Adams novembra 2017 prihaja v Zagreb 1a3c12fb3e9bee6ef997cf294a2e6214 8. november, 2017 28. Ambient Ljubljana in 2. Dom Plus 2017: sejem pohištva LJFW-nov2017-foto_Mimi_Antolović_2000x1333px (1) 6. november, 2017 LJFW 2017: ljubljanski teden mode se seli v podzemlje · · ·