bistro zvezda hladna predjed TR
18. feb
Utrip mesta · kulinarika

Od 18. oktobra se začenja jesensko nadaljevanje Tedna restavracij, slovenskega kulinaričnega gibanja, v katerem bo nastopalo kar 75 vrhunskih restavracij po celi Sloveniji, z meniji za 14 evrov in s chefovim podpisom.

do
Po vsej Sloveniji
VIVI d.o.o.
14 € za meni s tremi hodi

Teden restavracij – prav kakovost je tista stalnica, ki vrhunskim ustvarjalnim chefom predstavlja največji izziv. Poleg tega bo jesenski del imel večji poudarek na lokalnih in sezonskih sestavinah. Vsak meni predstavlja visoko kakovost, ki je prepričala tudi kulinaričnega kritika Uroša Mecingerja, ki je izbiral sodelujoče restavracije. Pohitite, saj se sprejemanje rezervacij začne že 28. septembra.


Mushroom soup 7. oktober, 2014 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Jesenske dobrote iStock_000016411670_Medium 18. februar, 8400 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Hrana za možgane cover 18. februar, 6000 Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Morske dobrote tv-Rudolf-Van-Vin-v 17. maj, 2014 Priljubljeni kuharski mojster Rudolph van Veen ponovno prihaja v Ljubljano