V Ljubljano prihaja rock spektakel The Show Must Go On!
17. nov
V zraku · dan za

Duh Freddieja Mercuryja je živ tudi 25 let po njegovi prerani smrti. Glasba legendarne skupine Queen še danes odmeva iz radijskih sprejemnikov, za njihovo zapuščino pa med drugim skrbi tudi skupina The Bohemians, mednarodno priznan Queen tribute band, ki se mu bo 17. novembra 2016 v ljubljanski Hali Tivoli na rock spektaklu The Show Must Go On pridružil 25-članski poljski simfonični orkester pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbor in sopranistka Lynelle Johnsson. Vstopnice so že v prodaji.

Celovška cesta 25, Hala Tivoli, Ljubljana
Društvo MH glasba
15 €
Dogodek na Facebooku

Vsi ljubitelji legendarne britanske rock skupine Queen boste 17. novembra 2016 prišli na svoj račun. V ljubljansko Halo Tivoli prihaja rock spektakel The Show Must Go On, na katerem bodo skupini The Bohemians, ki velja za najbolj dinamično in razburljivo tribute skupino, na odru družbo delali priznan poljski simfonični orkester, zbor in newyorška sopranistka Lynelle Jonsson.

PREBERITE ŠE: Bled vabi na Družinski športni dan 2016

Spektakel bo postregel z največjimi uspešnicami enega od najbolj legendarnih rock bendov vseh časov, ki se je v glasbeno zgodovino zapisal s skladbami, kot so navijaška himna We Are the Champions, We Will Rock You, Barcelona, Bohemian Rhapsody, Killer Queen, Crazy Little Thing Called Love, The Show Must Go On itd. Njihovo glasbeno pot je pred četrt stoletja grobo prekinila smrt pevca Freddieja Mercuryja, s čimer se je nenadejano zaprlo pomembno poglavje v glasbeni zgodovini.

Toda frontman skupine Queen se je za večno zapisal v srca ljubiteljev glasbe širom sveta, njegov duh pa z nami ostaja tudi danes. The Show Must Go On obeta energičen avdiovizualni prerez antologije skupine Queen. Vstopnice so že v prodaji.

V Ljubljano prihaja rock spektakel The Show Must Go On!Odpri galerijo

Top Vino 2016 17. oktober, 2016 Top Vino 2016 – mednarodni vinski festival v Cankarjevem domu Čokoljana 2016 29. oktober, 2016 Čokoljana 2016 – čokoladni sejem v Ljubljani zdaj dvodnevni dogodek! Cirque du Soleil 2. junij, 2017 Predstava: Cirque du Soleil prvič v Sloveniji! Borštnikovo srečanje 2016 14. oktober, 2016 Borštnikovo srečanje 2016 · · · · ·