fbpx

Tradicionalni dalmatinski dnevi v restavraciji Evergreen

Restavracija Evergreen vabi na dalmatinske dneve.

Tradicionalni dalmatinski dnevi v restavraciji Evergreen Kaval Group bodo letos potekali med 26. in 28. novembrom 2015. Ker kot da v nedrju narave locirana restavracija Evergreen – del idiličnega kompleksa Diners Golf & Country za katerega piše kulinarično zgodbo- že sama po sebi ne bi bila dovolj dober razlog za obisk, zdaj z dalmatinskimi dnevi absolutno nimate izgovora, da se ne bi zapeljali do Smlednika pri Ljubljani.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Smlednik
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brez vstopnine

V izvrstni restavraciji Evergreen Kaval Group bodo med 26. in 28. novembrom 2015 potekali že tradicionalni dalmatinski dnevi. Moto restavracije ”Nazaj k naravi in njeni prvinskosti” je viden in občuten na vsakem koraku in ob vsakem grižljaju, razvajanje v pravljičnem okolju in njihove omamne dobrote pa bodo tokrat znova dišale po Dalmaciji. ”Zakrivil” jih bo gostujoči kuharski chef Tonči Antičevič iz Restavracije Skalinada (Zavala, Hvar), družinske restavracije z več kot 20-letno tradicijo, ki bo pripravljal odlične dalmatinske jedi, že tradicionalno pa bo na dalmatinskih dnevih jedi pripravljal tudi chef Miro Đale iz Konobe Nikola (Stobreč, Split), sicer mojster vrhunskih morskih specialitet po dalmatinsko.

PREBERITE ŠE: SEMPL 2015 – katera bo naslednja “velika stvar”?

Idilična restavracija Evergreen vabi na dalmatinske dneve.
Idilična restavracija Evergreen vabi na dalmatinske dneve.

Seveda bo dnevom primerna tudi glasba, za prijetne dalmatinske melodije pa bo poskrbela klapa Jadranski maestrali.

Dodatne Informacije

Informacije in rezervacije:
evergreen@kaval-group.si ali na 041/366-249

Dodatne informacije:
kaval.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.