Tušev tek barv 2016
24. jun
V zraku · dan za

Tekaške prireditve si sledijo kot po tek-očem traku. Tokrat bomo tekli v Ljubljani, kjer bo 24. junija 2016 potekal Tušev tek barv 2016. Na cca. 5 kilometra dolgi trasi s startom na Kardeljevi ploščadi bo pet barvnih postaj- zelena, modra, rdeča, oranža in rumen. In zakaj na Tušev tek, ki je namenjen vsem generacija in nosi sporočilo ”Živi zdravo skozi zabavo”? Zaradi barvitega teka, nepozabne zabave, prijetnega druženja, rekreacije in dobrodelnosti!

do
Kardeljeva ploščad, Ljubljana
Tuš
15€
Dogodek na Facebooku

Tušev tek barv 2016 bo potekal 24. junija 2016 s startom ob 17. uri na Kardeljevi ploščadi, poleg barv pa bo pisano druščino tekačev začinil še večerni DJ spektakel z nizozemskim velikanom mešalne mize Fedde le Grandom. Lani se je skozi oblake barvnega prahu holi barv pognalo osem tisoč tekačev vseh stopenj pripravljenosti (in nepripravljenosti), letos pa si organizator prav tako nadeja vsaj takšen obisk.

PREBERITE ŠE: Festival Lent 2016: že 24 let “lentanja” v Mariboru

Spremljevalno dogajanje se bo pričelo ob 15. uri in dvigovalo vročico do 17. ure, ko se bodo na 5-kilometrsko pot pognali tekači, ki jim nad glavo ne bo visel Damoklejev meč v smislu štoparice, saj na Tuševem teku barv ni merjenja časa. Iztek bo, tako kot start, za Bežigradom na Kardeljevi ploščadi, kjer bodo dogajanje med drugim popestrili vodni drsalci, gladiatorji, žonglerji, čarovniki in hoduljarji.

Omeniti velja še Iskrino čistilnico, kjer si bo moč s pihalnikom odstraniti barvni prah in se očediti za večerno dogajanje, ko bodo vajeti prevzeli nizozemski dvojec Sick Individuals, ukrajinska electro house DJ-ka Juicy M, britanski mojster tropical house glasbe Alex Adair in slovensko-hrvaški dvojec Vanillaz, ki sta trenutno najbolj vroča DJ-ja v Sloveniji.

Kot smetana na vrhu torte bo Fedde le Grand, nizozemski titan elektronske glasbe, ki zaseda vrhove lestvice 100 najboljših DJ-ev že vse od leta 2007 in je stalni gost največjih festivalov na svetu kot sta Ultra Music Festival in Tomorrowland.


Čipkasti modni spektakel 24. junij, 2016 Čipkasti modni spektakel v ljubljanskih Križankah 24. junij, 2016 Festival Lent 2016: že 24 let “lentanja” v Mariboru John-Newman 23. junij, 2016 Zagreb Calling: prihaja soul zvezda John Newman Odprta kuhna v Novi Gorici 22. junij, 2016 Odprta kuhna ponovno v Novi Gorici · · ·