dj_hell
31. mar
Kulturni izbor · glasba

DJ, producent, glasbeni, modni guru in lastnik znamke International Deejay Gigolo ob 20-letnici ene od najbolj ikoničnih založb v elektronski glasbi in tik pred izidom novega albuma prvič prihaja v Klub K4.

Klub K4, Ljubljana
Klub K4 in Etia Creations
preprodaja (do 28. februarja): 10,00 €, predprodaja (do 30. marca.): 12,00 €, na dan dogodka: 15,00 €

V skoraj štirih dekadah svojega delovanja je DJ Hell postal ikona, ki mu je v eni osebi uspelo združiti modo, glamur, provokativnost, različne zvrsti elektronske glasbe in celo nogomet. Ima prefinjen čut za estetiko, ki ga s pridom uporablja pri svojih številnih projektih. Ob dejstvu, da je lastnoročno soustvarjal elektronsko sceno, kakršna danes je, ima tudi čut, s katerim zna napovedovati trende, tako da so pod njegovo taktirko uspela imena, kot so Tiga, Fischerspooner, Miss Kittin, Vitalic ter mnogi drugi.

PREBERITE ŠE: Koncert: Gipsy Kings bodo aprila 2017 nastopili v Ljubljani

Za številne oblikovalce je produciral glasbo za modne revije. Sodeloval je z imeni, kot so Karl Lagerfeld, Hugo Boss, Raf Simons, Donatella Versace. Njegovo mnenje je izredno cenjeno v oblikovalskih krogih, sam pa je tudi prejemnik in nominiranec številnih glasbenih nagrad.

DJ Hell je ime, ki ne nastopa pogosto na intimnih prizoriščih tipa Klub K4, zaradi tega bo ta dogodek še toliko bolj poseben.


lukas graham 18. marec, 2017 Koncert: danska četverica Lukas Graham na Dunaju macygray zagreb koncert 2017 9. marec, 2017 Koncert: kraljica soula Macy Gray marca 2017 v Zagrebu trentemoller kino šiška 13. februar, 2017 Koncert: kultni danski glasbeni producent Trentemøller v Kinu Šiška gregorian 9. februar, 2017 Koncert: edinstveni Gregorian s poslovilno turnejo v Zagrebu · · · · · ·