city chef - decembrsko razvajanje
4. dec
Utrip mesta · kulinarika

Prihaja čas veselja, druženja s prijatelji in kulinaričnega razvajanja. Vabljeni k prijavam. Število mest je omejeno.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens)
CityMagazine
25€

Na tokratni kuharski akademiji bomo poskrbeli za nekaj namigov, ki vam bodo služili kot inspiracija pri vaših prazničnih kuharskih mojstrovinah. Pripravljali bomo mozaik hladnih predjedi, goveji file v poprovi omaki s tartufinim pirejem, makrone in še marsikaj. December je tudi čas nesebičnosti, zato bomo s sladico podprli projekt Torta za Amnesty.

Pohiti, število mest za prijave je omejeno.

O akademiji City CHEF

S City CHEF kuharsko akademijo, želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kvalitetne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

 Prijave so zaključene!

Specialiteta: Polži 22. november, 2013 Dnevi polžjih specialitet v konobi in enoteki Zenon city CHEF akademija 9. oktober, 2013 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Jesenska pravljica 153871089 11. september, 2013 Na kuharski akademiji bomo delali domače testenine leading_foto-food-924215165.jpg City kuharska akademija – tartufi · · · · ·