Citychef kukarska akademija
29. jan
Utrip mesta · kulinarika

V decembru smo zaključili nagradno igro Ob dobri hrani z Jamnico in City Magazinom, v kateri smo predstavili zanimive kulinarične recepte.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens)
CityMagazine & Jamnica
25€

Na tokratni kuharski akademiji bomo pripravili zmagovalne recepte. Med drugim bomo pripravili sirove pite s kozicami in paradižnikom, pečenega lososa s svežo špinačo ter bučne raviole z gamberi in posušenim paradižnikom. Za sladico bomo ustvarjali pijane kroglice in še kakšno sladko presenečenje.

Pohiti, število mest za prijave je omejeno.

O City CHEF kuharski akademiji

S City CHEF kuharsko akademijo, želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kvalitetne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

city chef - decembrsko razvajanje 4. december, 2013 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Decembrsko razvajanje Specialiteta: Polži 22. november, 2013 Dnevi polžjih specialitet v konobi in enoteki Zenon city CHEF akademija 9. oktober, 2013 Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Jesenska pravljica 153871089 11. september, 2013 Na kuharski akademiji bomo delali domače testenine · · · ·