cover-citychef-kuharska-akademija
13. maj
Utrip mesta · kulinarika

V maju si obetamo novo kuharsko gostovanje. Povabili smo vrhunskega kuharskega mojstra Igorja Jagodica iz restavracije Strelec, ki nam bo s svojim znanjem in izkušnjami razkril tudi kakšen recept.

Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens), Litostrojska 48, Ljubljana
City Magazine
25 evrov

Na majski akademiji se bo Chefu Draganu Marjanoviču in slaščičarju Gregu Rodetu pridružil Igor JAGODIC, Chef Restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu. Igorja odlikujejo velika domiselnost, razdelanost, množica okusov in barv, njegove mojstrovine so preplet kulinarike iz preteklosti z gurmanskimi presežki sedanjosti.
Tokrat bomo imeli priložnost, da skupaj pripravimo eno izmed njegovih številnih kulinaričnih mojstrovin in ga povprašamo tudi za kakšen kuharski nasvet.

Pohitite, število mest za prijave je omejeno.

V video posnetku preverite, kako izgleda utrip kuharske akademije


O City CHEF kuharski akademiji
S City CHEF kuharsko akademijo želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kakovostne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

Obrazec za prijavo na kuharsko akademijo

Znesek prijavnine znaša 25 EUR.
Postopek plačila in prijave:
Prijava je veljavna ob plačilu na spodaj navedeni TRR, v roku 24ih ur od prejema tega obvestila in ob poslanem potrdilu o plačilu na e-mail naslov:
events@citymagazine.si ali na fax: 01/ 600 55 79.

V primeru neplačila, se prijava smatra za neveljavno. Prosimo vas, da nam OBVEZNO posredujete potrdilo o plačilu preko zgornjih možnosti, ki pogujuje veljavnost prijave.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest!
Način plačila na TRR: SI56 0208 3009 0840 090 - NLB d.d.
BID d.o.o., Tacenska 95, 1000 Ljubljana

Namen: CITY CHEF – ime in priimek ter datum dogodka
*(obvezno izpolnite polje namen plačila, ime priimek in datum dogodka)

kuharska-akademija-16.04.2013 16. april, 2014 Vabilo: Kuharska akademija – CITY CHEF – Pomlad, šparglji in trnič TRNIČ_NAJLJUBŠA_možno obrezat 29. marec, 2014 Prvi praznik sira trnič v Kamniku galerija okusov borut jovan in aljazĚŚ novsĚŚak 22. marec, 2014 Teden restavracij, nor kulinarični teden OK_1_JAKA BIRSA 21. marec, 2014 Pomlad se začne z Odprto kuhno · · · ·