_DSC1220
21. maj
V zraku · dan za

Vse generacije, vse barve, vsa znanja. Z ljubeznijo. To je slogan letošnjega Nacionalnega tedna prostovoljstva, ki se bo odvijal med 18. in 24. majem 2015, po vsej Sloveniji. V Ljubljani pa bo 21. maja na Prešernovem trgu, v sklopu festivala potekal Veseli dan prostovoljstva, ki je namenjen predvsem temu, da nam organizatorji predstavijo delovanja različnih prostovoljskih organizacij. Poleg tega pa nam dogodek ponuja tudi prijetno priložnost, da tudi sami postanemo prostovoljci in da se ob tem še pozabavamo, mrežimo in prijetno družimo.

do
Prešernov trg, Ljubljana
Slovenska filantropija
Brezplačno
Dogodek na Facebooku

Na Prešernovem trgu v Ljubljani bomo 21. maja 2015, lahko preko različnih aktivnosti in prijetnih pogovorov spoznali več kot 100 prostovoljskih organizacij. Pozornost obiskovalcev in prostovoljcev bo usmerjeno v dogajanje na tematskih otočkih med stojnicami in na trgu. Dogajanje bo še dodatno popestrila tudi živa knjižnica, kjer lahko vsak izmed nas zelo osebno odkriva pisane zgodbe, ki jih piše prostovoljstvo po vsem svetu.

ARTish 17. maj, 2015 Festival ARTish letos kar dvakrat mesečno @Mulec_2 cover 16. maj, 2015 Akademska folklorna skupina France Marolt vabi na gala koncert “Rast” v Cankarjev dom Jamie Oliver_FRD1_youtube 15. maj, 2015 Food Revolution Day bo poskrbel za zdravo prehrano Big Foot Mama 8. maj, 2015 Teden mladih 2015