Živa dvorišča
29. nov
Kulturni izbor

Maribor vabi na vilinske dogodivščine, v štajerski prestolnici se je namreč začel mesec čudovitih, nagajivih in iskrivih dogodivščin. V tem času se mesto spremeni v kulturno obarvan prostor, poln domišljije in dobre volje. Obiskovalci boste lahko uživali v predstavah, koncertih, delavnicah.

do
Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, 2000 Maribor
Narodni dom Maribor
Vstopnine ni
Dogodek na Facebooku

Sprehodite se lahko po Pravljičnih ulicah, se pustite začarati ognjem Ane Plamenite Mariborske, uživate z najmlajšimi v predstavah Vilinskega odra ali pa jih pripeljete v Sladke urice ustvarjanja.

Vilinski oder je vesolje v malem, saj je začaran v pravljično dvorišče ledenih rož. Od petka do sobote ob 17. uri gosti predstave in koncerte za malo mlajše obiskovalce, ob 19.30 je namenjen pop-rockersko obarvanim koncertom: Balladero, Gušti, Bro, Katarina Mala in Tadej Kampl.

PREBERITE ŠE: Miklavžev sejem in Miklavžev sprevod 2015 v Ljubljani

Nedelje ob 11. uri so namenjene glasbenim matinejam ob kavici in čaju za obiskovalce vseh starosti. Na voljo je tudi Vilinski kino, ulice in trge pa bo razživilo gledališče Ane Mraz.

pijdrugace 27. januar, 9600 Razstava Pij drugače: kako mladi vidijo pijančevanje mladih Mesec oblikovanja 20. oktober, 2015 Kaj prinaša Mesec oblikovanja 2015? Trnfest bo! 5. avgust, 2015 Trnfest: 24. tradicionalni ljubljanski poletni festival bo! Fotopub 27. januar, 0000 Fotopub 2015: Novomeški fotografski festival ·