Nostalgična sobota
29. avg
V zraku · dan za

Po nekaj mesečni odsotnosti se projekt Vintage Vikend vrača na sceno in v sodelovanju s Slovenskim etnografskim muzejem vabi na Nostalgično soboto, ki se bo na muzejski ploščadi na Metelkovi ulici 2 odvijala v soboto, 29. avgusta, med 10. in 18. uro.

do
Slovenski etnografski muzej
Vintage Vikend
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

V soboto, 29. avgusta, se bo čas na muzejski ploščadi Slovenskega etnografskega muzeja odvrtel v romantično preteklost. Za to bo poskrbela pestra ponudba oblačil, modnih dodatkov, nakita in dodatkov za dom iz druge roke, ki jih bodo na ogled postavili naslednji vintage ponudniki: Mellow Moose Station, Vintage Galerija, Gvant, Moje Tvoje, Vintage Getaway, Puppa Fashion, Rabljena Rwba, Muscovites Sky, Vintage Vikend, In-LIVING Style, retro diva Angie Snow pa bo delila prvovrstne stilske nasvete s svojega Slogbloga.

Vintage Vikend je ljubiteljski projekt, ki je v Sloveniji zanetil pravo vintage evforijo. Ravno konec avgusta praznuje tudi svojo šesto obletnico, ki jo bodo na dogodku obeležili s pravo nostalgično pogostitvijo. Za obuditev dogajanja so se po več mesečnem premoru odločili zaradi publike, ki je s svojimi sporočili nakazovala, da neizmerno pogreša kvalitetno vintage ponudbo.

Tokratna Nostalgična sobota se bo odvijala v sklopu razstave Moda v gibanju, ki odstira pogled na italijansko modo med petdesetimi in devetdesetimi leti prejšnjega stoletja ter prikazuje slovenske modne utrinke tega časa.

rolka foto 29. avgust, 2015 Hude Shoezz Rolka 2015 – Rolka v Guinessovo knjigo rekordov PicMonkey Collage urban projekt 28. avgust, 2015 Urban Projekt 2015 – Nova Gorica – “skateboarding”, BMX, glasba in urbana umetnost v enem bienale-1 28. avgust, 2015 31. mednarodni grafični bienale v Ljubljani cover-nodi 27. avgust, 2015 Center Interspar Vič v polnoletnost · · ·