dekoracija 2
16. maj
V zraku · dan za

Največji velenjski nakupni center Velenjka se bo za en dan prelevil v pravi ekstravagantni cirkus v belem, za kar bodo poskrbele artistične atrakcije izjemnih uličnih umetnikov.

do
Nakupni center Velenjka
Velenjka
Vsotp je prost

Največji velenjski nakupovalni center, Velenjka, obiskovalcem poleg preko petdesetih trgovin in lokalov vselej ponuja tudi priložnost za izjemna doživetja. Veliko poudarka dajo na vsesplošno prijetno atmosfero, ki jo nadgradijo s sezonskimi dekoracijami, prireditvami in zanimivimi presenečenji.

V mesecu maju so pripravili še posebej zanimivo atrakcijo v znamenju bele barve – Vse v belem. Velenjkini hodniki so se za to priložnost spremenili v belo pravljično deželo, polno čudovito okrašenih kotičkov. Obiskovalci si lahko izberejo svoj najljubši beli kotiček, se v njem fotografirajo in sodelujejo v nagradni igri za lepe nagrade. Vrhunec dogajanja se bo zgodil v soboto, 16. 5. 2015, ko bodo v belo odeto Velenjko od 10. ure naprej zavzeli žonglerji, balerine, akrobati in drugi izjemni ulični umetniki ter jo za en dan spremenili v pravi cirkus. Magična atmosfera, dih jemajoči triki umetnikov in glamurozni kostumi bodo zagotovo očarali obiskovalce. Prvih sto, ki si bodo spektakularen dogodek prišli ogledati oblečeni v bela oblačila, se bo posladkalo s sladkim čokoladnim presenečenjem.

Jamie Oliver_FRD1_youtube 15. maj, 2015 Food Revolution Day bo poskrbel za zdravo prehrano Big Foot Mama 8. maj, 2015 Teden mladih 2015 Škisova tržnica 7. maj, 2015 Škisova tržnica tudi letos z dobrodelno noto Literarni freestyle 7. maj, 2015 Literarni freestyle v Kavarni Union ·