WLS by Edge 7
6. jun
V zraku · dan za · Kulturni izbor · glasba

We Love Sound OPEN AIR Zagreb 2020 prihaja 6. junija! Letos bo na njem nastopilo več kot 10 imen svetovne elektronske scene, vse to pa bodo spremljale različne delavnice in umetniške instalacije, ki bodo obiskovalcem omogočile cel dan dogodivščin na jezeru Jarun.

Veliko jezero Jarun, Zagreb, Hrvaška
We Love Sound
od 10,60 €
Dogodek na Facebooku

We Love Sound OPEN AIR Zagreb 2020, četrta edicija festivala, ki je po mnenju obiskovalce eden najlepših dogodkov na odprtem v Zagrebu, se začenja v soboto, 6. junija, na velikem Jaruskem jezeru.

Medtem ko so v zadnjih letih številni obiskovalci imeli priložnost uživati v nastopih nekaterih največjih zvezd elektronske glasbe današnjega časa, kot so Seth Troxler, Loco Dice, Dyed Soundor, Jackmaster, tINI, kolektiv Fuse in Shaun Reeves, so letos organizatorji pripravili dvakrat več. Tako da bo v Zagrebu nastopilo več kot 10 imen svetovne elektronske scene. Poleg programa, ki ga Zagreb doslej še ni imel priložnosti slišati, so organizatorji prvič pripravili tudi dve etapi, eno posebej zasnovano za ljubitelje techna. Vse to bodo letos spremljale tudi različne delavnice in umetniške instalacije, ki bodo obiskovalcem omogočile cel dan dogodivščin na jezeru Jarun.

Najbolj zvestim obiskovalcem je zagotovljena tudi pravica do nakupa vstopnic po predregistraciji po ceni le 79 kn (10,60 evrov), organizator pa je napovedal zadnjo ceno vstopnice, ki bo 319 kn (42,80 evrov). Ta aktivacija bo omejena, le 5 dni po prijavi, na voljo pa bo s prijavo na uradni spletni strani We Love Sound.


tindersticks-colour-1200px 7. maj, 2020 Koncert: izjemni Tindersticks se vračajo v Kino Šiška (maj / 2020) Expano - vrata v Pomurje (Sono Arhitekti in AU arhitekti) 17. april, 2020 OHS 2020: 11. festival Odprte hiše Slovenije – “Arhitektura za prihodnje generacije” 29-sof 10. september, 2020 SOF 2020: rdeča nit 29. edicije je “Odličnost dodaja vrednost” WEB-Metronomy 25. september, 2020 Koncert: Metronomy prihajajo v Ljubljano z novim albumom v žepu (september / 2020) · · ·