Cocktailtage_Drink_hell (Bild von Tim Gerdts)
15. jun
V zraku · dan za · Utrip mesta · kulinarika

Ob Belem jezeru (Weissensee) na avstrijskem Koroškem se bo odvila prva izdaja festivala koktajlov Weissenseer Cocktailtage. Dnevi koktajlov, ki bodo potekali od 15. do 16. junija, bodo gostili najboljše barmane s cele Avstrije in Nemčije, ki bodo pokazali svoje znanje v mešanju koktajlov ter tako pokazali, kakšni so trenutni trendi in kakšne nemogoče kombinacije v mešanju pijač so pravzaprav popolnoma mogoče. Seveda ne bo manjkalo raznih prigrizkov, glasbe in dobrega žura.

do
Belo jezero (Weissensee), Avstrija
Weissenseekulinarik
Vstop je prost.
Dogodek na Facebooku

Festival koktajlov na avstrijskem Koroškem ob jezeru Belem jezeru (Weissensee) Weissenseer Cocktailtage bo potekal od 15. do 16. junija. Predstavili se bodo najboljši avstrijski in nemški barmani (Kuba Jarosiewicz z Dunaja, Franz Gruber iz Salzburga, Ruben Neideck iz Berlina, Ben Schuchardt iz Erfurta itd.), ustvarjalna ekipa pa bo predstavila trende v svetu koktajlov.

Vse skupaj bo spremljala tudi hrana, kjer se bodo kuharji in chefi potrudili, da bodo našli čim boljše, a hkrati presenetljive kombinacije jedi in pijače. Od barmanov se bomo lahko med drugim tudi učili umetnosti mešanja koktajlov ter se tako naučili vsega, kar je treba upoštevati za dober koktajl.

PREBERITE ŠE: FESTIVAL LENT 2017 PRAZNUJE 25 LET, PRIHAJA BOB GELDOF

Koktajle bo mogoče uživati tudi neposredno na jezeru, na lesenem splavu in na ladjici. Vsak večer po bo poskrbljeno za neutrudne nočne ptice, ki nimajo težav z žurom do jutranjih ur.

Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! 14. junij, 2017 Koncert: Cigarettes After Sex prihajajo v Kino Šiška! Linkin Park 14. junij, 2017 Linkin Park junija 2017 trikrat v neposredni bližini Red Bull Goni Pony: vzpon s ponyjem na vrh Vršiča 3. junij, 2017 Red Bull Goni Pony 2017: vzpon s ponyjem na vrh Vršiča Cirque du Soleil 2. junij, 2017 Predstava: Cirque du Soleil prvič v Sloveniji! · · · · ·