Erotični večer v Kinodvoru
9. avg
Kulturni izbor · film

Želite začiniti letošnje valentinovo? V Kinodvoru tudi tokrat na predvalentinovo prirejajo poseben večer za zaljubljene. Se namenjate v kino? Zakaj bi si spet ogledala ”le” romantično komedijo, ko pa si lahko privoščita nekaj bolj žgečkljivega. Vabljeni na noč erotičnega filma, naslovljeno Kinosloga. Retrosex, s katerim se Kinodvor vrača v čas svojega predhodnika, kina Sloga, pri katerem so bili erotični filmi del železnega repertoarja.

do
Kinodvor, Kolodvorska ulica
Kinodvor
5,30 €

V Kinodvoru tudi letos v sklopu valentinovega pripravljajo večer za odrasle, t. i. noč erotičnega filma Kinosloga. Retrosex, v sklopu katerega se bo zvrstila četverica filmov s trdo- in mehkoerotično vsebino, nudistični film in film avantgarde. S tem Valentinovim paketom se Kinodvor za noč vrača v čas svojega predhodnika kina Sloga, ki je publiko pogosto razveseljeval z vsebino za odrasle.

PREBERITE ŠE: 10 pravil obnašanja v erotični trgovini

Noč erotičnega filma v Kinodvoru prinaša film Grške smokvice, ki je bil drugi največji hit v Ljubljani leta 1979, Alica v Čudežni deželi seksa (predelana klasika Lewisa Carrolla kot erotični muzikal), Čudovito telo in Gola Tanja s Hudičevega otoka (filma nudističnega žanra).

· ·