Zabava na Nebotičniku: Halloween visoko nad mestom
30. okt
V zraku · dan za

Zabava na Nebotičniku: Halloween visoko nad mestom, vabi vse čarovnice, vampirje, princese, volkodlake, hišne vilince, zelene hulke ter druga pravljična in domišljijska bitja, da skupaj zarajate v noč čarovnic. Poskrbljeno bo za dobro glasbo in plesno animacijo. Zabava se začne 30. oktobra 2016 v enem in edinem ljubljanskem Nebotičniku.

do
ljubljanski Nebotičnik
Terra Australis
8 €
Dogodek na Facebooku

30. oktobra 2016 bo v Ljubljani potekala prvovrstna zabava na Nebotičniku – Halloween visoko nad mestom. Na noč čarovnic se bo nebotičniški bar spremenil v čarobno deželo nenavadnih bitij, željnih divje zabave in dobre glasbe.

Vsi obiskovalci vabljeni, da za eno noč v letu odvržete svojo človeško masko ter se prelevite v svoj resnični jaz. Volkodlaki, vampirji, zmaji, kraljice, čarovnice, škratje in dobre vile čaka nepozabni večer, kjer so boste lahko srečali s starimi prijatelji ter si seveda nabrali cel kup novih znancev.

PREBERITE ŠE: Jean Michel Jarre – vrača se francoski pionir elektronske glasbe

Za glasbo bo poskrbel spektakularni DJ Alan Taylor, ki s svojimi plesnimi ritmi navdušuje po odmevnejših svetovnih zabavah, predstavil pa se bo tudi legendarni DJ Wee Bee, ki polni domače in tuje klube. Vstopnice so že na voljo. Kupite jih lahko tukaj.


Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 Jesenski Pivo & burger fest 2016 22. oktober, 2016 Jesenski Pivo & burger fest 2016 – kulinarični rock’n’roll za slovo od kulinaričnega uživanja na prostem Med drugimi bosta nastopila tudi Murat & Jose 21. oktober, 2016 Hip Hop Reunion 2016 – slovenska raperska smetana v Cvetličarni · · ·