Silvestrovanje ZG 360° NYE
31. dec
V zraku · dan za

Če želite v novo leto skočiti ob ritmih elektronske glasbe, aromatizirane s svetlobnimi in video učinki, je spektakularna zabava Zagreb 360° NYE kot naročena za vas. 70-metrski oder bo gostil številne svetovno znane DJ-je, med njimi bo prvo ime zagotovo Armin Van Buuren, občinstvo pa bodo na visokih obratih držali tudi Sander Van Doorn, Julian Jordan, Juicy M MoTi in drugi velemojstri mešalk.

do
Arena Zagreb, Ulica Vice Vukova 8, 10000 Zagreb, Hrvaška
Collegium Mondial Travel
123,00 €

Če se še niste odločili, kaj boste počeli za novo leto, vam predlagamo obisk Zagreba, ki bo v leto 2017 vstopil s Croatia Music Weekom. Podaljšek tega bo tudi Zagreb 360° NYE, silvestrski spektakel z Arminom van Buurenom na čelu, enim od največjih svetovnih DJ-jev.

Je edini DJ, ki je bil postavljen na vrh seznama DJ Mag štiri leta zapored. Spektakel presežkov v zagrebški Areni bo ponudil izkušnjo za vse čute, DJ-nastope bodo namreč aromatizirali z videi, zvoki in svetlobnimi učinki.

PREBERITE ŠE: Best of Snooker Ljubljana: svetovne legende snookerja v Hali Tivoli

Poleg Armina Van Buurena, za katerega bo to prvi nastop v hrvaški prestolnici, ne pa tudi na Hrvaškem (štirikrat je že nastopil na splitskem festivalu UltraEurope), si bodo mešalko na silvestrskem dogodku Zagreb 360° NYE 2017 med drugim podajali elektronski velikan Sander Van Doorn, Moti (elektro house DJ, ki je sodeloval tudi s Tiëstom in Martinom Garrixom), Ukrajinka Juicy M (elektro in progressive house DJ-ka in producentka znana po video mešanicah na YouTubu), Nizozemec Julian Jordan (sodelavec Martina Garrixa), Julie Jordan in David Gravell (Arminov vajenec).


Svetovne legende snookerja v Hali Tivoli 22. december, 2016 Best of Snooker Ljubljana: svetovne legende snookerja v Hali Tivoli Senzacija: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove 9. december, 2016 Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove STEFFI K4 9. december, 2016 K4x4: v goste prihaja berlinska didžejka Steffi TEDxLjubljana 2016: Zavrtimo kolesje 4. december, 2016 TEDxLjubljana 2016: Zavrtimo kolesje · · · · · ·