Znanstival 2016
3. jun
V zraku · dan za

Znanstival 2016 je pred vrati! Znanstvene dogodivščine, poljudnoznanstvena predavanja, znanstveni nastopi, drzni eksperimenti in vrt eksperimentov, vse to se bo v Ljubljani, na mostovih, trgih in v Hiši eksperimentov, odvijalo med 3. in 5 junijem 2016. In vstopnina? Zgolj radovednost!

do
Hiša eksperimentov, Trubarjeva 39, Ljubljana
Hiša eksperimentov
Brezplačno

Znanstival je svojevrsten festival, ki mu na svetu ni enakega. Posvečen je razkrivanju skrivnosti znanosti, še enkrat več pa se bo razlegal na ulicah in trgih v središču Ljubljane. Tam se bodo v treh dneh zvrstili števili zabavni in poučni znanstveni šovi in znanstvene delavnice. Priča boste pravemu znanstvenemu spektaklu!

PREBERITE ŠE: Bratje Prevc vas vabijo na kavo v BTC, Mini Planica pa na skoke

Tudi nad Znanstivalom 2016 bo bdela Hiša eksperimentov, center znanosti v slogu “izvedi sam”, namenjen otrokom in odraslim, ki že leta skrbi za popularizacijo znanosti in dokazuje, da je učenje lahko tudi zabava. Pridite in potešite svojo vedoželjnost. Dogodki se bodo vrstili drug za drugim, na njih pa ne boste nujno le nemi opazovalci z usti do tal, ampak tudi aktivni udeleženci.

Bratje Prevc in Mini Planica 2. junij, 2016 Bratje Prevc vas vabijo na kavo v BTC, Mini Planica pa na skoke Koncert: S.A.R.S. – Ljubljana – Križanke 2. junij, 2016 Koncert: S.A.R.S. bo ”okužil” Križanke e60753fb-dceb-4524-b472-fb9d85c8b1cb 1. junij, 2016 12. Kino Otok 2016 (Isola Cinema): s premiki na platnu in pod njim Banksy_Pulp Fiction Bananas 31. maj, 2016 Banksy, Thank you for the flowers: bristolski grafitar Banksy prihaja v Kranj · · ·