Erotično pobarvanko za odrasle zdaj ponuja tudi Pornhub

Erotične ilustracije za odrasle

Za vse ljubitelje barvanja in žgečkljivih podob je zdaj na voljo tudi erotična pobarvanka za odrasle največjega spletnega portala z vsebino za odrasle Pornhub. Pobarvanke z žgečkljivo vsebino so postale pravi svetovni fenom, ki je presenetljiv uspeh doživel tudi pri nas. Nedavno smo dobili tudi prvo slovensko erotično pobarvanko za odrasle reAdult reColoring reBook.

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo svojo erotično pobarvanko za odrasle ponudil tudi Porhub, največji spletni ponudnik vsebin za odrasle. Pobarvanke za odrasle doživljajo prav razcvet, pljusknile so tudi v naše loge. Nedavno smo dobili tudi prvo slovensko erotično pobarvanko, o kateri več lahko preberete tu.

PREBERITE ŠE: Izšla je prva slovenska erotična pobarvanka reAdult reColoring reBook

Erotične ilustracije kot oblika predigre?
Erotične ilustracije kot oblika predigre?

Eden od razlogov za meteorni vzpon pobarvank za odrasle je stres, ki smo mu dnevno izpostavljeni, prav pobarvanke pa naj bi ponujale umik od vsakdanjega stresa in umik od ponorelega sveta. Sprožajo nekakšno meditativno stanje. Marsikdo se po sprostitev zateka k pornografiji in za mnoge je v tem primeru prva izbira Pornhub. Zdaj ta ponuja tudi drugačno obliko sprostitve. Ilustracije za njeno erotično pobarvanko so prispevali avtorji, kot so Alpha Channeling, Apollonia St-Clair in Arrington De Dionoyso. Za 19 evrov jo lahko naročite tu.

Galerija – erotična pobarvanka za odrasle Pornhub:

Dodatne Informacije

Več informacij:
alphachanneling.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!