fbpx

Burning Man 2019: más de 10 fotos del festival más loco del mundo

Burning Man 2019: más de 10 fotos del festival más loco del mundo

Mesto v puščavi. Kultura možnosti. Mreža sanjačev in umetnikov. Vse to je Burning Man (2019), najbolj epski festival na svetu, ki temelji na načelih vključevanja in družbenih prizadevanj. Letošnje fotografije dokazujejo, da temu festivalu z razlogom rečejo metropola, ki jo gradijo njeni “državljani”.

Enkrat letno (letos je festival potekal od 25 de agosto a 2 de septiembre) se v puščavi Black Rock v Nevadi zbere več deset tisoč ljudi, da ustvarijo Black Rock City (Burning Man), začasno metropolo, ki je namenjena de arte, samoizražanju y neodvisnosti. V tej ustvarjalni skupnosti so vsi dobrodošli. Namen festivala je prinesti pozitivne duhovne spremembe v svetu, ki se jih lahko doseže z zdravo komunikacijo.

Burning Man 2019 (Foto: IG @zavadskis)
Burning Man 2019 (Foto: IG @zavadskis)

Četudi organizatorji festivala pošiljajo sporočilo o igualdad y dostopnosti dogodka, stane vstopnica za večdnevni festival več kot 1000 dolares, kar ravno ne sovpada z idejo Burning Mana. Nekateri zvesti ljubitelji mesta Black Rock City tudi pravijo, da je festival postal odličen kraj za napihovanje ega psevdoboemskih milijarderjev iz Silicijeve doline. Jasno, še danes obstaja veliko ljudi, ki se dogodka udeležijo zaradi resničnega duha festivala, a iz leta v leto (dogodek poteka od leta 2011) raste število tistih, ki se dogodka udeležijo le zaradi “popolnih fotografij za Instagram"

In, zanimivo, večino slikovnega gradiva zasledimo ravno na tem družbenem omrežju, na katerem vplivneži objavijo nešteto podobnih fotografij. Pred vami je nekaj najboljših fotografij z letošnjega festivala Burning Man 2019! 

Galerija: Burning Man 2019

Más información

Más información:
burningman.org

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.