fbpx

Z modo proti aidsu

Fashion Against AIDS je za H&M edinstvenega pomena, saj s pomočjo svojih oblačil ozavešča mlade po vsem svetu o nevarnostih, ki jih predstavlja virus hiv,  ter hkrati donira izbrana sredstva fundacijam, ki raziskujejo to bolezen. Do zdaj so zbrali 41 milijonov švedskih kron, od vsakega prodanega artikla pa ...

Fashion Against AIDS je za H&M edinstvenega pomena, saj s pomočjo svojih oblačil ozavešča mlade po vsem svetu o nevarnostih, ki jih predstavlja virus hiv,  ter hkrati donira izbrana sredstva fundacijam, ki raziskujejo to bolezen. Do zdaj so zbrali 41 milijonov švedskih kron, od vsakega prodanega artikla pa bodo različnim fundacijam tudi tokrat namenili kar 25 % dobička. V letošnji kolekciji, ki bo na oddelkih Devided na voljo od 26. aprila, se je zgodil pravi preobrat, posebna pa je tudi z modnega vidika. Unisex oblačila so namenjena vsem in vsakomur, da jih nosi na svoj način, V ospredju je športni stil, glavni kosi pa so majice, potiskane s slogan, ter jakne z zadrgami, ki se lahko nosijo na več načinov. Prav posebni so tudi materiali, med katerimi najdemo tudi PVC-torbice in svetleče kratke hlače. Kolekcija je ravno prav opazna, tako da je uspeh zagotovljen. Nenazadnje gre za dober namen.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.